Инвестиционен Парцел в квартал "Манастирски ливади"

ул. "Васил Стефанов" № 4, кв. Манастирски ливади - Изток, София

Кратко Резюме

Местонахождение
гр. София
Цена:
17 000 000 €
Тип Имот:
Парцел
Площ:
10 557 м2
В Регулация:
Не
Цена м2
1 610,31 €
Актуване

Описание

Имотът се намира в един от най-атрактивните и модерни развиващи се райони в София, кв. Манастирски ливади - Изток, ул. "Васил Стефанов" № 4.

Местоположението е в подножието на Национален парк "Витоша", на два километра от "Южен парк", на сто метра от "Резиденция Бояна" (най-голямата резиденция в България) и на петстотин метра от Ботаническата градина и кино студио "Бояна", в съседство с новия комплекс BTV.

Панорамната гледка е невероятна. Южното - планината Витоша, северната част на града София, Запад - живописен квартал Бояна, на изток - отворен хоризонт.

Имотът е изключително удобен, тъй като е лесно достъпен от главния булевард "България" (три километра от центъра на града) и нова част от Южния кръговото движение на града.

Лесно достъпното местоположение на имота, съчетано с благоприятен климат и ниски нива на шум, го правят особено подходящ за изграждането на здравен и рекреационен комплекс както и за рехабилитационен център, или СПА курорт.

За да се улесни проектът имотът е технически разделен на три парцела, което позволява по-голямо свободата и ефикасност на дизайна при планирането. Това разделяне дава възможност за постигане на по-добри параметри на сградата, както и за структуриране на отделни жилищни единици с различен фокус на употреба.

Разгърната Застроена Площ от 60 000 квадратни метра.

Планове

Карта

Свържи се с нас